Sähkömaastopyörät

Pyöräily pitkin rantoja, sokkeloisia, metsäpolkuja tai perinteisesti maanteitä pitkin on mitä mainioin tapa tutustua Saimaan alueen maisemiin, nähtävyyksiin ja lukuisiin kohteisiin. Sähköpyörällä matkanteko on kaiken lisäksi ekologista, hauskaa ja helppoa!

Sähköpyörän vuokraus

Laadukas ja helppokäyttöinen sähköavusteinen maastopyörä sopii rentoon kruisailuun kaupungissa, pidempään matka-ajoon maanteillä tai tiukkaan rutistukseen metsäreiteillä. Voit päättää kuinka paljon ja millä teholla käytät sähköavustusta; täydellä teholla sähkö avustaa jopa 5 tuntia. Pyörissä on normimallia leveämmät renkaat, joten pyörät toimivat hyvin myös talvella.

Kenelle sähköpyörä sopii? Sähkömaastopyörämme sopivat kenelle tahansa kuka osaa ajaa pyörällä. Pyörää on helppo hallita ja sähköavustuksen käytön pystyt itse päättämään. Sähkö käynnistyy kun aloitat polkemisen ja loppuu kun lopetat. Helppoa! Voit valita kahdesta eri koosta itsellesi sopivamman: M-koko sopii noin 150-180 cm ja L-koko n. 180-200 cm pituiselle. Pyöriä on yhteensä 11 kappaletta, joten ne sopivat hyvin myös pienen ryhmän käyttöön, vaikkapa työporukan virkistyspäiväksi. Toimitamme pyörät halutessasi myös esim. kesämökillesi.

Pyörien malli ja tekniset tiedot: Specialized levo ht ja Specialized Vado. 9 vaihdetta, avustuksessa 3 tehoaluetta (high, normal ja eco)

Hinnastoon

Tietoa pyörän vuokrauksesta

Savonlinnan ympäristössä on runsaasti pyöräilymahdollisuuksia erilaisine reitteineen ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Tutustu etukäteen Savonlinnan seudun kohteisiin, nähtävyyksiin ja lähikuntiin www.visitsavonlinna.fi . Myös valmiita reittiehdotuksia maastopyöräilyyn Etelä-Savossa.

Lue lisää omatoimiretkiehdotuksista: Pyöräile Punkaharjulla, Pyöräillen Puruveden ympäri, Oravin kylästä Linnansaareen ja Järvisydämeen, tai suunnittele oma reittisi (karttapalvelu)

Sähköpyörän vuokraus Savonlinnassa
Sähköpyörällä mukava kaupunkikierros Savonlinnassa tai pidempi retki Saimaan muihin retkikohteisiin.